Slika CONCORD NEO basic SET 2u1 cosmic black

  • Slika CONCORD NEO basic SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO basic SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO basic SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO basic SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO basic SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO basic SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO basic SET 2u1 cosmic black
     


CONCORD NEO basic SET 2u1 cosmic black

Cena: 107.900,00

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

NEO TRAVEL SET 2u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske prilike, praktičan je i jednostavan za korišćenje i upotrebu. Ovaj set se sastoji od NEO kolica i SLEEPER 2.0 nosiljke koja je i jedina atestirana nosiljka koja se može koristiti i kao autosedište. Takođe, sadrži i praktične dodatke kao standard - prekrivač za kišu i nadstrešnicu (zaštitu od Sunca).


NEO kolica

NEO Kolica za bebe se perfektno ponašaju svuda, poseduju visoke manevarske sposobnosti i lako su upravljiva. Zahvaljujući inovativnoj Y prednjoj osovini, nezavisnoj suspenziji točkova i centralnoj torzionoj suspenziji, NEO kolica kombinuju visoke manevarske sposobnosti sa savršenim prijanjanjem na putu.U zavisnosti od starosti deteta, sedište može biti okrenuto u oba pravca, ka napred i sa pogledom ka nazad. Imaju jednostavnu jednopoteznu parking kočnicu, rajfešlus za dodatnu zaštitu od sunca, lako i jednostavno se postavljaju i iznose iz automobila, a zauzimaju vrlo malo prostora kada su sklopljena. Visoka pozicija sedenja omogućava korišćenje prilikom boravka u kući, kvalitetni amortizeri amortizuju neravnine na putu i truckanje kolica. Prekrivka za kišu je deo stanrdardne opreme. Cela porodica će obožavati ova kolica. Dostupna u različitim bojama.

Dimenzije: rasklopljena kolica D 84 x Š 61 x V 110 cm / sklopljena kolica: D 74 x Š 61 x V 39 cm / Težina: 10,6 kg


SLEEPER 2.0

Nosiljka SLEEPER 2.0 je ujedno i jedina nosiljka koja je atestirana i kao autosedište. Pripada Grupi 0/ od 0 do 9 meseci i može se koristiti kao autosedište na zadnjem sedalnom delu vozila. Može se jednostavno povezati na ram kolica. Poseduje dušek napravljen od pene visoke gustina pene što u kombinaciji sa podesivim naslonom omogućava da vašoj bebi pružite pravi odmor u svakom trenutku i na svakom mestu, bez izuzetka. Poseduje i integrisane pojasevi sa3-tačke vezivanja. Ventilacija u ramu pruža poboljšanu cirkulaciju vazduha, a pored toga uključuje i membranu protiv vetra koja sprečava da bebi bude hladno zimi, a leti omogućava protok vazduha. Napravljena je od materijala koji apsorbuju udarce na celoj površini.

Dimenzije: D 88 x Š 44 x V 62 cm / Težina: 6,3 kg


        


                                                N A G R A D E

                                    Za bezbednost, lako korišćenje i dizajn.


            


 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Kolica za bebe, SET 2u1

Težina proizvoda: 16 kg.Slični proizvodi


NEO TRAVEL SET 2u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske...
99.900,00
NEO TRAVEL SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske...
135.000,00