Slika CONCORD NEO MOBILITY-SET 3u1 steel grey

  • Slika CONCORD NEO MOBILITY-SET 3u1 steel grey
  • Slika CONCORD NEO MOBILITY-SET 3u1 steel grey
  • Slika CONCORD NEO MOBILITY-SET 3u1 steel grey
  • Slika CONCORD NEO MOBILITY-SET 3u1 steel grey
  • Slika CONCORD NEO MOBILITY-SET 3u1 steel grey
  • Slika CONCORD NEO MOBILITY-SET 3u1 steel grey
  • Slika CONCORD NEO MOBILITY-SET 3u1 steel grey
     


CONCORD NEO MOBILITY-SET 3u1 steel grey

SKU: NASC0984

Cena: 125.000,00

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

NEO MOBILITY SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske prilike, praktičan je i jednostavan za korišćenje i upotrebu. Ovaj set se sastoji od NEO kolica, AIR.SAFE auto sedišta i SCOUT nosiljke. Takođe, sadrži i praktične dodatke kao standard - prekrivač za kišu i nadstrešnicu (zaštitu od Sunca).


NEO kolica

NEO Kolica se perfektno ponašaju svuda, poseduju visoke manevarske sposobnosti i lako su upravljiva. Zahvaljujući inovativnoj Y prednjoj osovini, nezavisnoj suspenziji točkova i centralnoj torzionoj suspenziji, NEO kolica kombinuju visoke manevarske sposobnosti sa savršenim prijanjanjem na putu.U zavisnosti od starosti deteta, sedište može biti okrenuto u oba pravca, ka napred i sa pogledom ka nazad. Imaju jednostavnu jednopoteznu parking kočnicu, rajfešlus za dodatnu zaštitu od sunca, lako i jednostavno se postavljaju i iznose iz automobila, a zauzimaju vrlo malo prostora kada su sklopljena. Visoka pozicija sedenja omogućava korišćenje prilikom boravka u kući, kvalitetni amortizeri amortizuju neravnine na putu i truckanje kolica. Prekrivka za kišu je deo stanrdardne opreme. Cela porodica će obožavati ova kolica. Dostupna u različitim bojama.

Dimenzije: rasklopljena kolica D 84 x Š 61 x V 110 cm / sklopljena kolica: D 74 x Š 61 x V 39 cm / Težina: 10,6 kg


AIR.SAFE

Težina Air.Safe je 2,9kg, što ga čini najlakšim sedištem u ovoj kategoriji na tržištu, a pri tome pruža maksimalnu bezbednost za dete. Velika prednost za roditelje: mala težina omogućava njegovo podizanje, nošenje i povezivanje u vozilu, kao i u ramu kolica, i sve to bez posebnog napora. Jednostavno podešavanje visine naslona sa tapaciranim uloškom sedišta i naslona. Sistem pojaseva sa 3 tačke za maksimalnu sigurnost deteta. Proizvedeno od inovativnih materijala kombinujući jednostavnost i lakoću manevrisanja sa maksimalnom sigurnošću deteta. Bazni deo je proizveden iz jednog komada i bez spojeva što dodatno povećava sigurnost vašeg deteta.

Dimenzije: D 63 x Š 44 x V 57 cm / Težina: 2,9 kg


SCOUT

Lagana, udobna preklopna nosiljka, dizajnirana za decu od rođenja do 9 meseci. Nosiljka dolazi sa integrisanim adapterom za povezivanje sa Concord kolicima. Bebi pruža izuzetnu udobnost kod kuće, u kolima, u šetnji. Spoljašnji sloj je napravljen od vodoodbojnog materijala. Opremljena je dvostrani dušekom, koji sa jedne strane ima vodoodbojni premaz. Poseduje podesivi sistem za podešavanje zida i omogućava sprečavanje unutrašnje kondenzacije. Tkanine je moguće skidati i prati. Nosiljku SCOUT je moguće sklopiti, tako da zauzima malo prostora kod odlaganja.

Dimenzije rasklopljene nosiljke: D 84 x Š 45 x V 65 cm / Dimenzije sklopljene nosiljke: D 48 x Š 44 x V 27 cm / Težina: 4,7 kg


        


                                                N A G R A D E

                                    Za bezbednost, lako korišćenje i dizajn.


            

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: SET 3u1, Kolica za bebe

Težina proizvoda: 17 kg.

Brend: CONCORD

Kod proizvoda - SKU: NASC0984Slični proizvodi


NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 je jedini set dostupan na tržištu koji z...
139.900,00
NEO MOBILITY SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske...
125.000,00