Slika CONCORD NEO SET 2u1 cosmic black

  • Slika CONCORD NEO SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO SET 2u1 cosmic black
  • Slika CONCORD NEO SET 2u1 cosmic black
     


CONCORD NEO SET 2u1 cosmic black

Cena: 99.900,00

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

NEO TRAVEL SET 2u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske prilike, praktičan je i jednostavan za korišćenje i upotrebu. Ovaj set se sastoji od NEO kolica i AIR.SAFE auto sedišta. Takođe, sadrži i praktične dodatke kao standard - prekrivač za kišu i nadstrešnicu (zaštitu od Sunca).


NEO kolica

NEO Kolica za bebe se perfektno ponašaju svuda, poseduju visoke manevarske sposobnosti i lako su upravljiva. Zahvaljujući inovativnoj Y prednjoj osovini, nezavisnoj suspenziji točkova i centralnoj torzionoj suspenziji, NEO kolica kombinuju visoke manevarske sposobnosti sa savršenim prijanjanjem na putu.U zavisnosti od starosti deteta, sedište može biti okrenuto u oba pravca, ka napred i sa pogledom ka nazad. Imaju jednostavnu jednopoteznu parking kočnicu, rajfešlus za dodatnu zaštitu od sunca, lako i jednostavno se postavljaju i iznose iz automobila, a zauzimaju vrlo malo prostora kada su sklopljena. Visoka pozicija sedenja omogućava korišćenje prilikom boravka u kući, kvalitetni amortizeri amortizuju neravnine na putu i truckanje kolica. Prekrivka za kišu je deo stanrdardne opreme. Cela porodica će obožavati ova kolica. Dostupna u različitim bojama.

Dimenzije: rasklopljena kolica D 84 x Š 61 x V 110 cm / sklopljena kolica: D 74 x Š 61 x V 39 cm / Težina: 10,6 kg


AIR.SAFE

Težina Air.Safe je 2,9kg, što ga čini najlakšim sedištem u ovoj kategoriji na tržištu, a pri tome pruža maksimalnu bezbednost za dete. Velika prednost za roditelje: mala težina omogućava njegovo podizanje, nošenje i povezivanje u vozilu, kao i u ramu kolica, i sve to bez posebnog napora. Jednostavno podešavanje visine naslona sa tapaciranim uloškom sedišta i naslona. Sistem pojaseva sa 3 tačke za maksimalnu sigurnost deteta. Proizvedeno od inovativnih materijala kombinujući jednostavnost i lakoću manevrisanja sa maksimalnom sigurnošću deteta. Bazni deo je proizveden iz jednog komada i bez spojeva što dodatno povećava sigurnost vašeg deteta.

Dimenzije: D 63 x Š 44 x V 57 cm / Težina: 2,9 kg        


                                                N A G R A D E

                                    Za bezbednost, lako korišćenje i dizajn.


            


 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Kolica za bebe, SET 2u1

Težina proizvoda: 14 kg.Slični proizvodi


NEO TRAVEL SET 2u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske...
107.900,00
NEO TRAVEL SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske...
135.000,00