Slika NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 steel grey

  • Slika NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 steel grey
  • Slika NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 steel grey
  • Slika NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 steel grey
  • Slika NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 steel grey
  • Slika NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 steel grey
  • Slika NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 steel grey
  • Slika NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 steel grey
  • Slika NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 steel grey
     


NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 steel grey

SKU: CNESR0984

Cena: 139.900,00

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 je jedini set dostupan na tržištu koji zadovoljava sve potrebe bebe u vožnji i bezbednom transportu od rođenja do njihove 4.godine, odnosno visine od 105cm. Opremljen je za sve aktivnosti i za sve vremenske prilike, praktičan je i jednostavan za korišćenje i upotrebu. Ovaj set se sastoji od NEO kolica, SCOUT sklopive nosiljke i jednog od najbezbednijih auto-sedišta za bebe REVERSO.Plus. Takođe, sadrži i praktične dodatke kao standard - prekrivač za kišu i nadstrešnicu (zaštitu od Sunca).


NEO kolica

NEO Kolica za bebe se perfektno ponašaju svuda, poseduju visoke manevarske sposobnosti i lako su upravljiva. Zahvaljujući inovativnoj Y prednjoj osovini, nezavisnoj suspenziji točkova i centralnoj torzionoj suspenziji, NEO kolica kombinuju visoke manevarske sposobnosti sa savršenim prijanjanjem na putu.U zavisnosti od starosti deteta, sedište može biti okrenuto u oba pravca, ka napred i sa pogledom ka nazad. Imaju jednostavnu jednopoteznu parking kočnicu, rajfešlus za dodatnu zaštitu od sunca, lako i jednostavno se postavljaju i iznose iz automobila, a zauzimaju vrlo malo prostora kada su sklopljena. Visoka pozicija sedenja omogućava korišćenje prilikom boravka u kući, kvalitetni amortizeri amortizuju neravnine na putu i truckanje kolica. Prekrivka za kišu je deo stanrdardne opreme. Cela porodica će obožavati ova kolica. Dostupna u različitim bojama.

Dimenzije: rasklopljena kolica D 84 x Š 61 x V 110 cm / sklopljena kolica: D 74 x Š 61 x V 39 cm / Težina: 10,6 kg


SCOUT

Lagana, udobna preklopna nosiljka, dizajnirana za decu od rođenja do 9 meseci. Nosiljka dolazi sa integrisanim adapterom za povezivanje sa Concord kolicima. Bebi pruža izuzetnu udobnost kod kuće, u kolima, u šetnji. Spoljašnji sloj je napravljen od vodoodbojnog materijala. Opremljena je dvostrani dušekom, koji sa jedne strane ima vodoodbojni premaz. Poseduje podesivi sistem za podešavanje zida i omogućava sprečavanje unutrašnje kondenzacije. Tkanine je moguće skidati i prati. Nosiljku SCOUT je moguće sklopiti, tako da zauzima malo prostora kod odlaganja.

Dimenzije rasklopljene nosiljke: D 84 x Š 45 x V 65 cm / Dimenzije sklopljene nosiljke: D 48 x Š 44 x V 27 cm / Težina: 4,7 kg


REVERSO.PLUS

i-Size / Visina deteta: do 105 cm / Težina deteta: do 23 kg / Starost: do otp.4 godine

                                         

CONCORD REVERSO.Plus auto sedište impresionira zahvaljujući svom širokom spektru dodataka. Zahvaljujući odvojenom ulošku za novorođenče, sedište je potpuno razvijeno kao kolevka za uzrast od tri do pet meseci. Nakon toga, bez uloška, pogodno je za decu do visine 105 cm. U pogledu rukovanja, CONCORD REVERSO je daleko ispred drugih Reboard sedišta (sedišta kod kojih je dete okrenuto ka zadnjem delu vozila). Zgodni rotirajući točkići omogućavaju podešavanje potpore za noge, kao i podešavanja ugla sedenja ili ležanja. podupiranje nogu. Ovo se može učiniti i udobno sa vozačevog sedišta.

Po pravilu, sva podešavanja mogu se vršiti sa svih strana i označeni su jasnim, mehaničkim crveno-zelenim indikatorima, kao i povezivanja ISOFIKS-a. Generalno, CONCORD REVERSO predstavlja novu generaciju Reboard sedišta. Njegov jasan, uredan dizajn predstavlja vizualizaciju nove tehnologije.
Kružni lagani aluminijumski zaštitni okvir sa unutrašnjom višenamenskom školjkom, u potpunosti napravljen od materijala koji apsorbuju udarce, nudi maksimalnu zaštitu uz minimalnu težinu. Sa postavljenim umetkom za novorođenčad, CONCORD REVERSO sedište je teško 10,9 kg, dok je bez uložaka i težine čak ispod 10 kg (9,9 kg).

Dimenzije: D 80 x Š 44 x V 46 cm / Sa dodatkom za noge: od 76 - 100 cm        


                                                N A G R A D E

                                    Za bezbednost, lako korišćenje i dizajn.


            

                   

                    


 


Informacije o proizvodu


Kategorija: SET 3u1, Kolica za bebe

Težina proizvoda: 20 kg.

Brend: CONCORD

Kod proizvoda - SKU: CNESR0984Slični proizvodi


NEO MOBILITY SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske...
125.000,00
NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 je jedini set dostupan na tržištu koji z...
139.900,00
NEO SUPER MOBILITY SET 3u1 je jedini set dostupan na tržištu koji z...
139.900,00