Slika Baby brezza formula pro - dohrana za bebe

     


Baby brezza formula pro - dohrana za bebe

Ovaj proizvod nije više dostupan za kupovinu.

Cena:  25.500,00 RSD

Dohrana za bebe-nikada nije bilo lakše napraviti dohranu nego sada. Recite zbogom ručnom pravljenju dohrane za bebu.Predstavljamo Vam Formula Pro revolucionarni način pripremanja dohrane za bebe.Formula pro koristi patentiranu tehnologiju za merenje,mešanje,deljenje vode i bebi dohrane praveći idealnu smesu na idealnoj temperaturi u svega nekoliko sekundi.Voda i formula u prahu čuvaju se u mašini tako da su uvek spremni kada vaša beba ogladni.Mašina radi sa flašicama svih veličina.Моžete odabrati odnos mere koju želite da bi ste dobili: 60, 120, 180, 240 ili 300 ml dohrane. Najlakši način da se pripremi dohrana za bebe sada Vam je  na dohvat ruke.

Ovo revolucionarno rešenje Vam omogućava da napravite  dohranu kada kod je potrebno u samo nekoliko sekundi. Ono što je najvažnije kod aparata je da on dohranu pravi po idealnoj smesi tj da ne postoji mogućnost greške da se napravi pogrešna srazmera dohrane.

OBAVEZNO PROČITAJTE KORISNIČKO UPUTSTVO:

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1377/0299/files/formula-pro-instructions-Serbian.pdf?279436548024394126Informacije o proizvodu


Kategorija: Oprema i dodaci za bebe i decu

Težina proizvoda: 2 kg.Slični proizvodi


Ovaj mikrotalasni sterilizator je veoma prijatan i pogodan za korisnika....
 2.900,00 RSD