Slika CONCORD NEO PLUS BABY SET 2u1, MOSS GREEN

  • Slika CONCORD NEO PLUS BABY SET 2u1, MOSS GREEN
  • Slika CONCORD NEO PLUS BABY SET 2u1, MOSS GREEN
  • Slika CONCORD NEO PLUS BABY SET 2u1, MOSS GREEN
  • Slika CONCORD NEO PLUS BABY SET 2u1, MOSS GREEN
     


CONCORD NEO PLUS BABY SET 2u1, MOSS GREEN

SKU: 8502 114

Stara cena:  99.900,00 RSD Popust 30%

Nova cena:  69.930,00 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, troškovi isporuke nisu uključeni

NEO PLUS BABY SET 2u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske prilike, praktičan je i jednostavan za korišćenje i upotrebu. Ovaj set se sastoji od NEO PLUS kolica i SCOUT sklopive nosiljke. Takođe, sadrži i praktične dodatke kao standard - prekrivač za kišu i nadstrešnicu (zaštitu od Sunca).


NEO kolica

NEO PLUS Kolica su namenjena bebama od rođenja. Ponašaju se perfektno svuda, poseduju visoke manevarske sposobnosti i lako su upravljiva. Zahvaljujući inovativnoj Y prednjoj osovini, nezavisnoj suspenziji točkova i centralnoj torzionoj suspenziji, NEO PLUS kolica kombinuju visoke manevarske sposobnosti sa savršenim prijanjanjem na putu.U zavisnosti od starosti deteta, sedište može biti okrenuto u oba pravca, ka napred i sa pogledom ka nazad. NEO PLUS kolica imaju sedište većih dimenzija i mogu se postavljati u različitim položajima, pa i skroz horizontalnom, što omogućava bebama od rođenja da se voze u njima. Imaju jednostavnu jednopoteznu parking kočnicu, rajfešlus za dodatnu zaštitu od sunca, lako i jednostavno se postavljaju i iznose iz automobila, a zauzimaju vrlo malo prostora kada su sklopljena. Točkovi na novim NEO PLUS kolicima su potpuno novog dizajna, sa belim linijama što omogućava veću vidljivost kolica u mraku. Visoka pozicija sedenja omogućava korišćenje prilikom boravka u kući, kvalitetni amortizeri amortizuju neravnine na putu i truckanje kolica. Prekrivka za kišu je deo stanrdardne opreme. Cela porodica će obožavati ova kolica. Dostupna u različitim bojama.

Dimenzije: rasklopljena kolica D 95 x Š 61 x V 110 cm / sklopljena kolica: D 74 x Š 61 x V 39 cm / Težina: 10,6 kg


SCOUT

Lagana, udobna preklopna nosiljka, dizajnirana za decu od rođenja do 9 meseci. Nosiljka dolazi sa integrisanim adapterom za povezivanje sa Concord kolicima. Bebi pruža izuzetnu udobnost kod kuće, u kolima, u šetnji. Spoljašnji sloj je napravljen od vodoodbojnog materijala. Opremljena je dvostrani dušekom, koji sa jedne strane ima vodoodbojni premaz. Poseduje podesivi sistem za podešavanje zida i omogućava sprečavanje unutrašnje kondenzacije. Tkanine je moguće skidati i prati. Nosiljku SCOUT je moguće sklopiti, tako da zauzima malo prostora kod odlaganja.

Dimenzije rasklopljene nosiljke: D 84 x Š 45 x V 65 cm / Dimenzije sklopljene nosiljke: D 48 x Š 44 x V 27 cm / Težina: 4,7 kg        


                                                N A G R A D E

                                    Za bezbednost, lako korišćenje i dizajn.


            
Informacije o proizvodu


Kategorija: Kolica za bebe, Veliko jesenje čišćenje

Težina proizvoda: 14 kg.

Brend: CONCORD

Kod proizvoda - SKU: 8502 114Slični proizvodi


NEO PLUS BABY SET 2u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske...
 99.900,00 RSD
NEO MOBILITY PLUS SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve...
 129.000,00 RSD
NEO TRAVEL SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske...
 135.000,00 RSD
NEO MOBILITY PLUS SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve...
 129.000,00 RSD