Slika CONCORD NEO TRAVEL-SET 3u1 Scuba green

  • Slika CONCORD NEO TRAVEL-SET 3u1 Scuba green
  • Slika CONCORD NEO TRAVEL-SET 3u1 Scuba green
  • Slika CONCORD NEO TRAVEL-SET 3u1 Scuba green
  • Slika CONCORD NEO TRAVEL-SET 3u1 Scuba green
     


CONCORD NEO TRAVEL-SET 3u1 Scuba green

SKU: 8433228029522

Cena:  135.000,00 RSD

Nema na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, troškovi isporuke nisu uključeni

NEO TRAVEL SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske prilike, praktičan je i jednostavan za korišćenje i upotrebu. Ovaj set se sastoji od NEO kolica, AIR.SAFE auto sedišta i SLEEPER 2.0 nosiljke. Takođe, sadrži i praktične dodatke kao standard - prekrivač za kišu i nadstrešnicu (zaštitu od Sunca).


NEO kolica

NEO Kolica za bebe se perfektno ponašaju svuda, poseduju visoke manevarske sposobnosti i lako su upravljiva. Zahvaljujući inovativnoj Y prednjoj osovini, nezavisnoj suspenziji točkova i centralnoj torzionoj suspenziji, NEO kolica kombinuju visoke manevarske sposobnosti sa savršenim prijanjanjem na putu.U zavisnosti od starosti deteta, sedište može biti okrenuto u oba pravca, ka napred i sa pogledom ka nazad. Imaju jednostavnu jednopoteznu parking kočnicu, rajfešlus za dodatnu zaštitu od sunca, lako i jednostavno se postavljaju i iznose iz automobila, a zauzimaju vrlo malo prostora kada su sklopljena. Visoka pozicija sedenja omogućava korišćenje prilikom boravka u kući, kvalitetni amortizeri amortizuju neravnine na putu i truckanje kolica. Prekrivka za kišu je deo stanrdardne opreme. Cela porodica će obožavati ova kolica. Dostupna u različitim bojama.

Dimenzije: rasklopljena kolica D 84 x Š 61 x V 110 cm / sklopljena kolica: D 74 x Š 61 x V 39 cm / Težina: 10,6 kg


AIR.SAFE

Težina Air.Safe je 2,9kg, što ga čini najlakšim sedištem u ovoj kategoriji na tržištu, a pri tome pruža maksimalnu bezbednost za dete. Velika prednost za roditelje: mala težina omogućava njegovo podizanje, nošenje i povezivanje u vozilu, kao i u ramu kolica, i sve to bez posebnog napora. Jednostavno podešavanje visine naslona sa tapaciranim uloškom sedišta i naslona. Sistem pojaseva sa 3 tačke za maksimalnu sigurnost deteta. Proizvedeno od inovativnih materijala kombinujući jednostavnost i lakoću manevrisanja sa maksimalnom sigurnošću deteta. Bazni deo je proizveden iz jednog komada i bez spojeva što dodatno povećava sigurnost vašeg deteta.

Dimenzije: D 63 x Š 44 x V 57 cm / Težina: 2,9 kg


SLEEPER 2.0

Nosiljka SLEEPER 2.0 je ujedno i jedina nosiljka koja je atestirana i kao autosedište. Pripada Grupi 0/ od 0 do 9 meseci i može se koristiti kao autosedište na zadnjem sedalnom delu vozila. Može se jednostavno povezati na ram kolica. Poseduje dušek napravljen od pene visoke gustina pene što u kombinaciji sa podesivim naslonom omogućava da vašoj bebi pružite pravi odmor u svakom trenutku i na svakom mestu, bez izuzetka. Poseduje i integrisane pojasevi sa3-tačke vezivanja. Ventilacija u ramu pruža poboljšanu cirkulaciju vazduha, a pored toga uključuje i membranu protiv vetra koja sprečava da bebi bude hladno zimi, a leti omogućava protok vazduha. Napravljena je od materijala koji apsorbuju udarce na celoj površini.

Dimenzije: D 88 x Š 44 x V 62 cm / Težina: 6,3 kg


        


                                                N A G R A D E

                                    Za bezbednost, lako korišćenje i dizajn.


            
Informacije o proizvodu


Kategorija: Kolica za bebe

Težina proizvoda: 20 kg.

Brend: CONCORD

Kod proizvoda - SKU: 8433228029522Slični proizvodi


NEO MOBILITY PLUS SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve...
 129.000,00 RSD
NEO PLUS BABY SET 2u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve vremenske...
 69.930,00 RSD
 99.900,00 RSD
NEO MOBILITY PLUS SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve...
 129.000,00 RSD
NEO MOBILITY PLUS SET 3u1 je opremljen za sve aktivnosti i za sve...
 90.300,00 RSD
 129.000,00 RSD