Opis
Veganski proteinski bar napravljen na bazi biljnih proteina je pravi izbor za vegane, vegetarijance i fleksitarijane koje zanima proteinska ishrana. Zbog niskog glikemijskog indeksa, preporučuje se kupcima koji više vole dugoročni unos energije. Bar ima visok sadržaj vlakana. Sadrži kompleks vitamina i L-karnitina, koji pomaže u izlučivanju energije iz masti, ubrzava sagorijevanje prehrambenih masti u tijelu, ublažava umor i glad.
Proteinska štanglica sa biljnim proteinima sa kakao prelivom sa ukusom mafina od maline.
Sastav: mešavina biljnih proteina 20% (izolat proteina soje, protein pirinča, izolat proteina graška), zgušnjivač: polidekstroza, kakao preliv 18% (šećer, potpuno hidrogenizovana biljna mast (kokos, suncokret), kakao prah 16%, emulgator: suncokret lecitin, aroma), čokolada 10% (kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: suncokretov lecitin, aroma), humektant: glicerol, ekstrudat sojinih proteina (izolat sojinih proteina), sojine pahuljice, kokosova mast, kakao prah, mineral: kalcijum karbonat, prah maline 0,6%, inulin (vlakna), emulgator: suncokretov lecitin, so, L-karnitin L-tartarat, prirodna aroma, vitaminski premiks (vitamin C ( L-askorbinska kiselina), niacin (nikotinamid), E (DL-α-tokoferilacetat), pantotenska kiselina ( kalcijum D- pantotenat), B6 (piridoksin-hidrohlorid), riboflavin , tiamin (tiamin- mononitrat), folna kiselina kiselina ( pteroilmonoglutaminska kiselina), biotin (D-biotin), B12 ( cijanokobalmin)).
Može da sadrži gluten (<20mg/kg), kikiriki, orasi, mleko, jaja i susam.
100g proizvoda: | ||
---|---|---|
Energetske vrednosti: | 1618 kJ (388 kcal) | |
Masti: | 15,5 g | |
od toga zasićenih: | 12 g | |
Ugljeni hidrati: | 27 g | |
od toga šećeri: | 17 g | |
Vlakna: | 20 g | |
Proteini: | 25 g | |
So: | 0.6 g | |
Hranljivih materija referentne vrednosti na 100g proizvoda: | ||
vitamin E | 7,5 мg | |
vitamin C | 45 мg | |
vitamin B1 | 1 мg | |
vitamin B2 | 1.2 мg | |
vitamin B6 | 1.5 мg | |
vitamin B12 | 0.75 мg | |
folata | 150 мg | |
niacin | 13.5 мg | |
biotin | 0.11 мg | |
pantentonska kiselina | 4.5 мg | |
каlcijum | 370 мg | |
L-каrnitin | 240 мg |